Sofabord i massivt genbrugstræ 90 x 45 x 35 cm

Dette sofabord i industriel stil udstråler vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Sofabordet kan også bruges som sidebord eller endebord. Sofabordet i retrostil er håndlavet af genanvendt træ, som er stabilt, holdbart og smukt, og det har karaktertræk af forskelligt slags træ såsom sheesham, teak, palisander, mangotræ, akacie, genbrugstræ, hårdttræ m.m. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og den smukke træstruktur gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Bordet er udstyret med fire jernhjul, som gør det let at flytte rundt og fuldender det industrielle look. Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243980

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sofabord i industriel stil udstråler vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Sofabordet kan også bruges som sidebord eller endebord.

Sofabordet i retrostil er håndlavet af genanvendt træ, som er stabilt, holdbart og smukt, og det har karaktertræk af forskelligt slags træ såsom sheesham, teak, palisander, mangotræ, akacie, genbrugstræ, hårdttræ m.m. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og den smukke træstruktur gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Bordet er udstyret med fire jernhjul, som gør det let at flytte rundt og fuldender det industrielle look.

Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Genbrugstræ
  • Mål: 90 x 45 x 35 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Med 4 jernhjul
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig