Sofabord i ru mangotræ 70 x 70 x 40 cm

Dette sofabord i industriel stil udstråler vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Sofabordet kan også bruges som sidebord eller endebord. Sofabordet er håndlavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og håndværket øger den spektakulære retrostil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Håndværket og den smukke træstruktur gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. De fem skuffer og det store, indvendige rum giver tilstrækkelig plads til de ting, som du ønsker at holde indenfor rækkevidde. Bordet er udstyret med fire jernhjul, som gør det let at flytte rundt og det fuldender det industrielle look. Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243979

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

8.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sofabord i industriel stil udstråler vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Sofabordet kan også bruges som sidebord eller endebord.

Sofabordet er håndlavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og håndværket øger den spektakulære retrostil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Håndværket og den smukke træstruktur gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. De fem skuffer og det store, indvendige rum giver tilstrækkelig plads til de ting, som du ønsker at holde indenfor rækkevidde. Bordet er udstyret med fire jernhjul, som gør det let at flytte rundt og det fuldender det industrielle look.

Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt ru mangotræ (med en mat finish)
  • Mål: 70 x 70 x 40 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Med 5 skuffer og 1 stort indvendigt opbevaringsrum
  • Med 4 jernhjul
  • Montering er særdeles let
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig