Sofaovertræk i micro-suede, cremefarvet, 140x210 cm

Dette luksuøse sofaovertræk i micro-suede er designet til at beskytte din sofa mod spletter, spild, dyrehår og andre former for skader. Udover at beskytte dine møbler vil sofaovertrækket også komplimentere temaet, som du har valgt til dit værelse. Sofaovertrækket er lavet af stof af micro-suede af høj kvalitet. Stoffet er alsidigt, holdbart og luksuøst og altid nemt at rengøre. Sofaovertrækket er nemt at montere: Træk det ud over sofaen, og stik det ind under hynderne for et velsiddende look og følelse.
Varenummer: 130889

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette luksuøse sofaovertræk i micro-suede er designet til at beskytte din sofa mod spletter, spild, dyrehår og andre former for skader. Udover at beskytte dine møbler vil sofaovertrækket også komplimentere temaet, som du har valgt til dit værelse.

Sofaovertrækket er lavet af stof af micro-suede af høj kvalitet. Stoffet er alsidigt, holdbart og luksuøst og altid nemt at rengøre.

Sofaovertrækket er nemt at montere: Træk det ud over sofaen, og stik det ind under hynderne for et velsiddende look og følelse.

  • Farve: Cremefarvet
  • Mål: 140x210 cm (BxL)
  • Materiale: Micro-suede
  • Kan maskinvaskes
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig