Solseng med hynde polyrattan sort

Læn dig tilbage, drøm dig væk, og nyd en dejlig, afslappende dag med vores behagelige solseng! Denne polyrattan-solseng i høj kvalitet er en perfekt kombination af stil og funktionalitet og er ideel til afslapning i nærheden af swimmingpoolen, på din altan, på din terrasse eller på campingpladsen i din ferie eller fritid! Den er lavet af det vejrbestandige polyrattan og er let at rengøre, slidstærk og velegnet til daglig brug. Dens markante, foldbare design sikrer, at den er let at bære og opbevare, når den ikke er i brug. Den tyktpolstret hynde giver ultimativ komfort og ekstra støtte. Pakken indeholder også en sædehynde og en pude. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker liggestolen til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dens levetid.
Varenummer: 46539

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Læn dig tilbage, drøm dig væk, og nyd en dejlig, afslappende dag med vores behagelige solseng! Denne polyrattan-solseng i høj kvalitet er en perfekt kombination af stil og funktionalitet og er ideel til afslapning i nærheden af swimmingpoolen, på din altan, på din terrasse eller på campingpladsen i din ferie eller fritid!

Den er lavet af det vejrbestandige polyrattan og er let at rengøre, slidstærk og velegnet til daglig brug. Dens markante, foldbare design sikrer, at den er let at bære og opbevare, når den ikke er i brug. Den tyktpolstret hynde giver ultimativ komfort og ekstra støtte. Pakken indeholder også en sædehynde og en pude.

Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker liggestolen til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dens levetid.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Stof (100 % polyester), polyrattan
  • Mål: 162 x 64 x 86 cm (L x B x H)
  • Kan foldes sammen
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig