Spisebord 115 x 60 x 76 cm massivt mangotræ

Dette tidsløse spisebord har et klassisk design, og det vil være en markant tilføjelse i dit køkken eller din spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke, naturlige striber og konturer på sin overflade. Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De stærke, runde ben bidrager til den robuste konstruktion. Spisebordet er let at samle. Slap af og hyg dig med din familie og venner omkring dette spisebord. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 282718

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette tidsløse spisebord har et klassisk design, og det vil være en markant tilføjelse i dit køkken eller din spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke, naturlige striber og konturer på sin overflade. Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De stærke, runde ben bidrager til den robuste konstruktion.

Spisebordet er let at samle. Slap af og hyg dig med din familie og venner omkring dette spisebord. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Natur
  • Materiale: Massivt mangotræ med hvidvasket finish
  • Mål: 115 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig