Spisebord 118 x 60 x 76 cm massivt ru mangotræ

Giv din boligindretning et strejf af industriel charme med vores stilfulde spisebord i massivt mangotræ! Det har et underspillet design med en industriel tvist, som vil supplere forskellige interiørstile. Bordet er lavet af ru mangotræ, hvilket er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De sorte, pulverlakerede stålben føjer til bordets stabilitet og robusthed samt den unikke, industrielle stil. Produktet er let at samle. Vigtig bemærkning: Det udsøgte håndværk og de yndefulde træmønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247868

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din boligindretning et strejf af industriel charme med vores stilfulde spisebord i massivt mangotræ! Det har et underspillet design med en industriel tvist, som vil supplere forskellige interiørstile.

Bordet er lavet af ru mangotræ, hvilket er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De sorte, pulverlakerede stålben føjer til bordets stabilitet og robusthed samt den unikke, industrielle stil. Produktet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Det udsøgte håndværk og de yndefulde træmønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt, ru mangotræ og pulverlakeret stål
  • Mål: 118 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig