Spisebord 118 x 60 x 77 cm massivt mangotræ

Tilføj straks en imponerende vintagecharme i din boligindretning med vores spisebord! Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, så det vil være en karakteristisk tilføjelse i dit hjem eller på kontoret. Dette bord er lavet af massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, der har smukke brune eller gyldne striber og konturer på overfladen. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. De buede ben giver bordet en klassisk charme og gør det til et attraktivt blikfang i ethvert lokale. Dette spisebord er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Åremønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 282857

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 2.349,00 kr

Nu: 1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tilføj straks en imponerende vintagecharme i din boligindretning med vores spisebord! Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, så det vil være en karakteristisk tilføjelse i dit hjem eller på kontoret.

Dette bord er lavet af massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, der har smukke brune eller gyldne striber og konturer på overfladen. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. De buede ben giver bordet en klassisk charme og gør det til et attraktivt blikfang i ethvert lokale. Dette spisebord er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Åremønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ med en afbleget finish
  • Mål: 118 x 60 x 77 cm (L x B x H)
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig