Spisebord 120 x 60 x 75 cm massivt ru mangotræ

Giv din boligindretning et strejf af industriel charme med vores stilfulde spisebord i massivt, ru mangotræ! Det har et underspillet design med en industriel twist, som vil supplere forskellige interiørstile. Bordpladen er lavet af massivt, ru mangotræ, og den er let at rengøre med en fugtig klud. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. De sorte, pulverlakerede jernben føjer desuden til bordets stabilitet og robusthed samt den unikke, industrielle stil. Produktet er let at samle. Vigtig bemærkning: Det udsøgte håndværk og de yndefulde træmønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247812

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din boligindretning et strejf af industriel charme med vores stilfulde spisebord i massivt, ru mangotræ! Det har et underspillet design med en industriel twist, som vil supplere forskellige interiørstile.

Bordpladen er lavet af massivt, ru mangotræ, og den er let at rengøre med en fugtig klud. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. De sorte, pulverlakerede jernben føjer desuden til bordets stabilitet og robusthed samt den unikke, industrielle stil. Produktet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Det udsøgte håndværk og de yndefulde træmønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt, ru mangotræ + pulverlakerede jernben
  • Mål: 120 x 60 x 75 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig