Spisebord 120 x 60 x 76 cm massivt genanvendt træ

Dette elegante spisebord vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller din spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt genbrugstræ, der stammer fra bjælker, gulve og støttebjælker fra gamle nedrevne bygninger, og det kan bestå af forskellige typer træ såsom fyrretræ, teak, bøg, eg, cedertræ, mangotræ, akacie, mv. Dette betyder, at genbrugstræet bevarer egenskaberne fra disse forskellige træsorter. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke. Tegn på slid og synlige åremønstre giver bordet sin egen historie og et unikt udseende. Det udsøgte håndværk øger bordets spektakulære retrostil. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Det massive, genanvendte træ har naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 286488

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette elegante spisebord vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller din spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt genbrugstræ, der stammer fra bjælker, gulve og støttebjælker fra gamle nedrevne bygninger, og det kan bestå af forskellige typer træ såsom fyrretræ, teak, bøg, eg, cedertræ, mangotræ, akacie, mv. Dette betyder, at genbrugstræet bevarer egenskaberne fra disse forskellige træsorter. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke. Tegn på slid og synlige åremønstre giver bordet sin egen historie og et unikt udseende. Det udsøgte håndværk øger bordets spektakulære retrostil. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Spisebordet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Det massive, genanvendte træ har naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ
  • Mål: 120 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig