Spisebord 120 x 60 x 76 cm massivt mangotræ

Dette spisebord i massivt mangotræ udstråler en klassisk charme og vil være en unik tilføjelse til dit hjem. Ud over at fungere som et spisestuebord, så kan det også anvendes som et skrivebord eller computerbord. Konstruktionen i massivt mangotræ gør bordet stabilt og til et sikkert sted, hvor du kan placere drinks, mad, computere mv. Det perfekte håndværk i høj kvalitet garanterer, at hvert trin i processen er udført med den største omhu. Benene i klassisk stil føjer et strejf af elegance til bordet, hvilket gør det til et sandt blikfang i ethvert rum! Vigtig bemærkning: Farver og årer i træet kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 246271

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt mangotræ udstråler en klassisk charme og vil være en unik tilføjelse til dit hjem.

Ud over at fungere som et spisestuebord, så kan det også anvendes som et skrivebord eller computerbord. Konstruktionen i massivt mangotræ gør bordet stabilt og til et sikkert sted, hvor du kan placere drinks, mad, computere mv. Det perfekte håndværk i høj kvalitet garanterer, at hvert trin i processen er udført med den største omhu. Benene i klassisk stil føjer et strejf af elegance til bordet, hvilket gør det til et sandt blikfang i ethvert rum!

Vigtig bemærkning: Farver og årer i træet kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Brun og hvid
  • Materiale: Massivt mangotræ
  • Mål: 120 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
  • Stil: Klassisk
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig