Spisebord 140 x 70 x 75 cm massivt ru mangotræ

Dette stilfulde spisebord vil give dit køkken eller din spisestue et strejf af industriel stil. Spisebordet er lavet af massivt mangotræ, så det er yderst stabilt, holdbart og smukt, og det udsøgte håndværk føjer til den spektakulære retrostil. Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle look sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion. Dette produkt er let at samle. Vigtig bemærkning: Mangotræet viser naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247437

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde spisebord vil give dit køkken eller din spisestue et strejf af industriel stil. Spisebordet er lavet af massivt mangotræ, så det er yderst stabilt, holdbart og smukt, og det udsøgte håndværk føjer til den spektakulære retrostil.

Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle look sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion. Dette produkt er let at samle.

Vigtig bemærkning: Mangotræet viser naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Bordplade i massivt, ru mangotræ + pulverlakerede stålben
  • Mål: 140 x 70 x 75 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Med et krydsstel i stål
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig