Spisebord 140 x 70 x 76 cm massivt akacietræ

Dette unikke spisebord har et rustikt look samt en valnødsfinish, og det vil være en tidløs tilføjelse i din bolig. Dette spisebord er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, som er vejrbestandigt og holdbart. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade tilbyder plads til mad, snacks, frugtkurve, billedrammer eller andre pyntegenstande. Montering er let. Vigtig bemærkning: Farver og fibre i træet varierer fra produkt til produkt og gør hvert spisebord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 286255

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette unikke spisebord har et rustikt look samt en valnødsfinish, og det vil være en tidløs tilføjelse i din bolig.

Dette spisebord er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, som er vejrbestandigt og holdbart. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade tilbyder plads til mad, snacks, frugtkurve, billedrammer eller andre pyntegenstande. Montering er let.

Vigtig bemærkning: Farver og fibre i træet varierer fra produkt til produkt og gør hvert spisebord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt akacietræ med valnødsfinish
  • Mål: 140 x 70 x 76 cm (L x B x H)
  • Antal personer: 4
  • Poleret, malet og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig