Spisebord 140 x 80 x 76 cm massivt akacietræ

Dette spisebord med naturlig kant vil være en tidløs tilføjelse til din spisestueindretning! Dette bord er lavet af massivt akacietræ, og det er yderst holdbart og stabilt. Massivt akacietræ er et hårdttræ med smukke åremønstre, der vil holde i meget lang tid. Træstrukturen og den naturlige kant giver bordet et flot look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Montering er let. Vigtig bemærkning: Farverne og træets åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 247977

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord med naturlig kant vil være en tidløs tilføjelse til din spisestueindretning!

Dette bord er lavet af massivt akacietræ, og det er yderst holdbart og stabilt. Massivt akacietræ er et hårdttræ med smukke åremønstre, der vil holde i meget lang tid. Træstrukturen og den naturlige kant giver bordet et flot look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Montering er let.

Vigtig bemærkning: Farverne og træets åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 140 x 80 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
  • Med naturlig kant
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig