Spisebord 160 x 80 x 75 cm massivt ru mangotræ

Dette spisebord udstråler en industriel stil, som vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt, ru mangotræ, det er yderst stabilt og holdbart, og det udsøgte håndværk føjer til den spektakulære retrostil. Spisebordet er håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle look sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion. Vigtig bemærkning: Ru mangotræ viser naturlige fibre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247433

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord udstråler en industriel stil, som vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt, ru mangotræ, det er yderst stabilt og holdbart, og det udsøgte håndværk føjer til den spektakulære retrostil. Spisebordet er håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle look sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion.

Vigtig bemærkning: Ru mangotræ viser naturlige fibre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt, ru mangotræ + pulverlakerede stålben
  • Mål: 160 x 80 x 75 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Med et krydsstel i stål
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig