Spisebord 180 x 90 x 75 cm massivt akacietræ

Dette spisebord i retrostil vil være et tidsløst supplement til din boligindretning! Spisebordet er lavet af massivt akacietræ med en sheeshamfinish, og det er yderst holdbart og stabilt. Massivt akacietræ er et hårdttræ med smukke årer, som vil holde i mange år. Ligesom akacietræ, er sheesham kendt som rosentræ eller palisander, og det er berømt for sine fantastiske årer. Træstrukturen giver bordet et vintagelook. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne og træets åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 247490

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i retrostil vil være et tidsløst supplement til din boligindretning!

Spisebordet er lavet af massivt akacietræ med en sheeshamfinish, og det er yderst holdbart og stabilt. Massivt akacietræ er et hårdttræ med smukke årer, som vil holde i mange år. Ligesom akacietræ, er sheesham kendt som rosentræ eller palisander, og det er berømt for sine fantastiske årer. Træstrukturen giver bordet et vintagelook. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Spisebordet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farverne og træets åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med sheeshamfinish
  • Mål: 180 x 90 x 75 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig