Spisebord 180 x 90 x 75 cm massivt mangotræ hvid

Dette stilfulde spisebord i moderne stil vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er lavet i massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune og gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålbenene fuldender det moderne udseende sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247431

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde spisebord i moderne stil vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er lavet i massivt mangotræ. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune og gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålbenene fuldender det moderne udseende sammen med stålkrydsstellet, der bidrager til den robuste konstruktion.

Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Bordplade i massivt mangotræ + pulverlakerede stålben
  • Mål: 180 x 90 x 75 cm (L x B x H)
  • Med en afbleget, hvid finish
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig