Spisebord 180 x 90 x 76 cm massivt genbrugstræ

Vores stilfulde spisebord i et industrielt design vil være en tidløs tilføjelse til din køkken- og spisestueindretning! Dette spisebord er lavet af massivt, genanvendt træ, hvilket betyder, at det har karaktertræk af forskellige typer af træ såsom teak, mangotræ, akacie osv. Genanvendt træ er massivt, stabilt og smukt. Tegn på slid samt håndværket giver hvert møbel et unikt look og øger den i forvejen spektakulære vintagestil. Stålbenene fuldender det industrielle look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Dette spisebord er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 285966

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stilfulde spisebord i et industrielt design vil være en tidløs tilføjelse til din køkken- og spisestueindretning!

Dette spisebord er lavet af massivt, genanvendt træ, hvilket betyder, at det har karaktertræk af forskellige typer af træ såsom teak, mangotræ, akacie osv. Genanvendt træ er massivt, stabilt og smukt. Tegn på slid samt håndværket giver hvert møbel et unikt look og øger den i forvejen spektakulære vintagestil. Stålbenene fuldender det industrielle look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Dette spisebord er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massiv genbrugstræ, pulverlakeret stål
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig