Spisebord 180 x 90 x 76 cm massivt mangotræ

Dette stilfulde spisebord har et råt, industrielt udseende og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller din stue. Dette spisebord er lavet af massiv mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og håndværket føjer til dets spektakulære retrostil. Det er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle udseende sammen med det runde stålstel, der bidrager til den robuste konstruktion. Det er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Mangotræets naturlige årer kan ses, hvilket gør hvert spisebord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 282766

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde spisebord har et råt, industrielt udseende og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller din stue.

Dette spisebord er lavet af massiv mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og håndværket føjer til dets spektakulære retrostil. Det er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålbenene fuldender det industrielle udseende sammen med det runde stålstel, der bidrager til den robuste konstruktion.

Det er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Mangotræets naturlige årer kan ses, hvilket gør hvert spisebord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt mangotræ + stålben
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig