Spisebord 180 x 90 x 76 cm massivt mangotræ

Dette smukke spisebord i industriel stil vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, et tæt og robust hårdttræ, som har smukke naturlige striber og konturer på sin overflade. Det udsøgte håndværk føjer til bordets spektakulære retrostil. De pulverlakerede stålben fuldender det industrielle look. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Vores spisebord er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Mangotræet har et naturligt åremønster, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 283773

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette smukke spisebord i industriel stil vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, et tæt og robust hårdttræ, som har smukke naturlige striber og konturer på sin overflade. Det udsøgte håndværk føjer til bordets spektakulære retrostil. De pulverlakerede stålben fuldender det industrielle look. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Vores spisebord er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Mangotræet har et naturligt åremønster, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Bordplade i træfarve + hvide ben
  • Materiale: Massivt mangotræ og pulverlakeret stål
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig