Spisebord 180 x 90 x 76 cm massivt ru mangotræ

Vores stilfulde spisebord i et industrielt design vil være en tidløs tilføjelse til din køkken- og spisestueindretning! Dette bord er fremstillet i massivt, ru mangotræ, det er holdbart og stabilt og vil tilføje en rustik charme til dit interiør. Det robuste stålstel bidrager til bordets stabilitet såvel som den industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Dette spisebord er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 285963

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

7.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stilfulde spisebord i et industrielt design vil være en tidløs tilføjelse til din køkken- og spisestueindretning!

Dette bord er fremstillet i massivt, ru mangotræ, det er holdbart og stabilt og vil tilføje en rustik charme til dit interiør. Det robuste stålstel bidrager til bordets stabilitet såvel som den industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Dette spisebord er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt, ru mangotræ, pulverlakeret stål
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig