Spisebord i massivt akacie- og mangotræ 180 x 90 x 76 cm

Dette spisebord i massivt akacie- og mangotræ vil være en karakteristisk tilføjelse til dit lokale! Bordet er lavet af massivt akacie- og mangotræ i høj kvalitet. Akacie er et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart. Mangotræ er stabilt og smukt. Dette spisebord er 100 % håndlavet. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træårer gør hvert møblet unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade vil være ideel til at placere mad, drikkevarer, lamper eller andre pyntegenstande på. De pulverlakerede stålben øger robustheden og den industrielle stil. Det er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 245640

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt akacie- og mangotræ vil være en karakteristisk tilføjelse til dit lokale!

Bordet er lavet af massivt akacie- og mangotræ i høj kvalitet. Akacie er et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart. Mangotræ er stabilt og smukt. Dette spisebord er 100 % håndlavet. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træårer gør hvert møblet unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade vil være ideel til at placere mad, drikkevarer, lamper eller andre pyntegenstande på. De pulverlakerede stålben øger robustheden og den industrielle stil. Det er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt akacie- og mangotræ + pulverlakerede stålben
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig