Spisebord i massivt egetræ 180 x 90 x 74 cm

Dette spisebord udstråler en interessant charme. Det vil være et praktisk og flot supplement til dit interiør. Dette spisebord er lavet af massivt egetræ, hvilket er et hårdttræ med tætte årer. Bordpladen har fået en naturlig finish for at give den et smukt look. Bordbenene er lavet af naturligt fyrretræ med en grå finish. Dette spisebord er derfor yderst stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Spisebordet er 100 % håndlavet, og det udsøgte håndværk samt de raffinerede træårer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Vigtig bemærkning: Træets åremønstre varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247847

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord udstråler en interessant charme. Det vil være et praktisk og flot supplement til dit interiør.

Dette spisebord er lavet af massivt egetræ, hvilket er et hårdttræ med tætte årer. Bordpladen har fået en naturlig finish for at give den et smukt look. Bordbenene er lavet af naturligt fyrretræ med en grå finish. Dette spisebord er derfor yderst stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Spisebordet er 100 % håndlavet, og det udsøgte håndværk samt de raffinerede træårer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering.

Vigtig bemærkning: Træets åremønstre varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Massivt egetræ og naturligt fyrretræ
  • Mål: 180 x 90 x 74 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig