Spisebord i massivt genanvendt træ 180 cm

Dette smukke spisebord i industriel stil vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt, genanvendt træ, hvilket betyder, at det har karaktertræk af forskellige typer af træ såsom sheesham, teak, mangotræ, akacie osv. Genanvendt træ er massivt, stabilt og smukt. Tegn på slid samt håndværket giver hvert møbel et unikt look og øger den i forvejen spektakulære vintagestil. Stålbenene fuldender det industrielle look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Det er nemt at samle. Vigtigt: Farverne varierer fra møbel til møbel, så alle spisebordene er unikke. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243999

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette smukke spisebord i industriel stil vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt, genanvendt træ, hvilket betyder, at det har karaktertræk af forskellige typer af træ såsom sheesham, teak, mangotræ, akacie osv. Genanvendt træ er massivt, stabilt og smukt. Tegn på slid samt håndværket giver hvert møbel et unikt look og øger den i forvejen spektakulære vintagestil. Stålbenene fuldender det industrielle look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Det er nemt at samle.

Vigtigt: Farverne varierer fra møbel til møbel, så alle spisebordene er unikke. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Flerfarvet
  • Materiale: Massivt genbrugstræ + pulverlakeret stål
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig