Spisebord i massivt mangotræ 118 x 58 x 76 cm

Dette spisebord i landlig stil vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, hvilket er et hårdttræ med tætte fibre. Råt mangotræ er et stærkt materiale, der kan modstå slid. Dette smukt designede spisebord er derfor særdeles stabilt, holdbart samt iøjnefaldende. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Jernbenene i X-format føjer til spisebordets robusthed. Vigtig bemærkning: Åremønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247591

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i landlig stil vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er lavet af massivt mangotræ, hvilket er et hårdttræ med tætte fibre. Råt mangotræ er et stærkt materiale, der kan modstå slid. Dette smukt designede spisebord er derfor særdeles stabilt, holdbart samt iøjnefaldende. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Jernbenene i X-format føjer til spisebordets robusthed.

Vigtig bemærkning: Åremønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ
  • Mål: 118 x 58 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Poleret og lakeret
  • Med stel i X-form
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig