Spisebord i massivt mangotræ 135 x 75 x 76 cm

Dette spisebord i massivt mangotræ, som har et enkelt design, udstråler en vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til din bolig. Vores bord er håndlavet af massivt mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har robuste, buede ben for at tilføje en elegant vintagecharme. Dette produkt er let at samle. Vigtig bemærkning: Fibre og farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247114

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt mangotræ, som har et enkelt design, udstråler en vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til din bolig.

Vores bord er håndlavet af massivt mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har robuste, buede ben for at tilføje en elegant vintagecharme. Dette produkt er let at samle.

Vigtig bemærkning: Fibre og farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ med en hvidvasket finish
  • Produktmål: 135 x 75 x 76 cm (L x B x H)
  • Bordplade, mål: 135 x 75 cm (L x B)
  • Benbredde: 8 cm
  • Benhøjde: 76 cm
  • Poleret, malet og lakeret
  • Med buede ben
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig