Spisebord i massivt mangotræ 82 x 80 x 76 cm

Vores spisebord i massivt træ vil give din spisestue eller køkken et strejf af landlig stil. Spisebordet er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Håndværket føjer til den spektakulære retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og fibre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246704

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores spisebord i massivt træ vil give din spisestue eller køkken et strejf af landlig stil.

Spisebordet er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Håndværket føjer til den spektakulære retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes.

Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og fibre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt, råt mangotræ
  • Mål: 82 x 80 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig