Spisebord i massivt sheeshamtræ 180 x 90 x 76 cm

Vores spisebord i massivt sheeshamtræ udstråler en vintagecharme og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit hjem. Dette bord er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er holdbart og smukt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har en robust bordplade, og den enkle stil vil gøre din hverdagsmiddag speciel. Dette produkt er let at samle. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246257

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores spisebord i massivt sheeshamtræ udstråler en vintagecharme og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit hjem.

Dette bord er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er holdbart og smukt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har en robust bordplade, og den enkle stil vil gøre din hverdagsmiddag speciel. Dette produkt er let at samle.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig