Spisebord i massivt teaktræ med naturlig finish 120 x 60 x 76 cm

Dette spisebord i massivt teaktræ er et tidløst tilbehør til dit hjem. Det kan også bruges som et udendørsmøbel. Dette bord er håndlavet i massivt teaktræ, hvilket er robust og holdbart, og det har naturlige træk. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har en robust bordplade, og den enkle, rustikke stil vil gøre din hverdagsmiddag special. Dette produkt er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246953

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt teaktræ er et tidløst tilbehør til dit hjem. Det kan også bruges som et udendørsmøbel.

Dette bord er håndlavet i massivt teaktræ, hvilket er robust og holdbart, og det har naturlige træk. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det har en robust bordplade, og den enkle, rustikke stil vil gøre din hverdagsmiddag special. Dette produkt er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Genanvendt teaktræ med en naturlig finish
  • Mål: 120 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Egnet til udendørsbrug
  • Håndlavet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig