Spisebord i massivt træ med sheesham-finish 180 x 90 x 76 cm

Dette spisebord i massivt akacietræ vil være en karakteristisk tilføjelse til dit lokale! Bordet er lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet med en sheesham-finish. Akacie er et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart. Dette spisebord er 100 % håndlavet. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træårer gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade vil være ideel til at placere noget mad, drikkevarer, lamper eller andre pyntegenstande på. De udsøgte stålben øger robustheden og det romantiske design. Det er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 245639

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt akacietræ vil være en karakteristisk tilføjelse til dit lokale!

Bordet er lavet af massivt akacietræ i høj kvalitet med en sheesham-finish. Akacie er et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart. Dette spisebord er 100 % håndlavet. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træårer gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Den robuste bordplade vil være ideel til at placere noget mad, drikkevarer, lamper eller andre pyntegenstande på. De udsøgte stålben øger robustheden og det romantiske design. Det er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med sheesham-finish + stålben med nikkelfinish
  • Mål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig