Spisebord massivt genbrugstræ 80 x 82 x 76 cm

Dette spisebord i antik stil vil være en unik tilføjelse til køkkenet eller spisestuen. Den solide trækonstruktion gør bordet stabilt og holdbart. Takket være det kompakte design passer dette spisebord perfekt til mindre spisestuer. Har du brug for mere bordplads til familie og venner, kan du blot stille flere af disse borde sammen. Dette vintagebord er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes fra de andre. Møbler lavet af genbrugstræ har karakteristika af forskellige træsorter, såsom sheesham-, teak-, palisander-, mango- og akacietræ. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Spor af slid og et synligt træmønster giver hvert møbel sin egen historie og unikke præg. Spisebordet er 100 % håndlavet og håndværket er en tilføjelse til dets spektakulære retrostil. Hvert trin af fremstillingsprocessen sker med største nænsomhed, både sammensætning, polering, maling og voksbehandling. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen sker tilfældig.
Varenummer: 243452

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i antik stil vil være en unik tilføjelse til køkkenet eller spisestuen. Den solide trækonstruktion gør bordet stabilt og holdbart. Takket være det kompakte design passer dette spisebord perfekt til mindre spisestuer. Har du brug for mere bordplads til familie og venner, kan du blot stille flere af disse borde sammen.

Dette vintagebord er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes fra de andre. Møbler lavet af genbrugstræ har karakteristika af forskellige træsorter, såsom sheesham-, teak-, palisander-, mango- og akacietræ. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Spor af slid og et synligt træmønster giver hvert møbel sin egen historie og unikke præg.

Spisebordet er 100 % håndlavet og håndværket er en tilføjelse til dets spektakulære retrostil. Hvert trin af fremstillingsprocessen sker med største nænsomhed, både sammensætning, polering, maling og voksbehandling.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen sker tilfældig.

  • Farve: Flerfarvet
  • Materiale: Massivt genanvendt træ
  • Mål: 80 x 82 x 76 cm (L x B x H)
  • 100 % håndlavet
  • Poleret, delvist malet og voksbehandlet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig