Spisebord massivt mangotræ 118 x 60 x 76 cm sort

Dette stilfulde spisebord har et industrielt look og vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller din spisestue. Det er også perfekt til brug som et skrivebord. Spisebordet er lavet af massivt mangotræ, et hårdttræ med tætte årer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også holdbart og slidstærkt til mange års brug. Vores spisebord er derfor yderst stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Hvert trin i processen er udført med den største omhu. Spisebordet er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Mangotræet viser naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247991

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde spisebord har et industrielt look og vil være en karakteristisk tilføjelse i dit køkken eller din spisestue. Det er også perfekt til brug som et skrivebord.

Spisebordet er lavet af massivt mangotræ, et hårdttræ med tætte årer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også holdbart og slidstærkt til mange års brug. Vores spisebord er derfor yderst stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Hvert trin i processen er udført med den største omhu. Spisebordet er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Mangotræet viser naturlige åremønstre, hvilket gør hvert spisebord unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Massivt mangotræ
  • Mål: 118 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Finish: Sortvasket
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig