Spisebord massivt ru mangotræ og stål 120 cm

Dette spisebord i industriel stil udstråler en vintagecharme og vil være en flot tilføjelse til dit hjem. Spisebordet kan også bruges som et computerbord eller skrivebord. Spisebordet i retrostil er håndlavet af massivt, ru mangotræ, som er stabilt, holdbart og smukt. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det stærke, pulverlakerede stålstel føjer til robustheden og holdbarheden. Produktet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikt. Udvælgelsen sker tilfældig.
Varenummer: 246630

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i industriel stil udstråler en vintagecharme og vil være en flot tilføjelse til dit hjem. Spisebordet kan også bruges som et computerbord eller skrivebord.

Spisebordet i retrostil er håndlavet af massivt, ru mangotræ, som er stabilt, holdbart og smukt. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det stærke, pulverlakerede stålstel føjer til robustheden og holdbarheden. Produktet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikt. Udvælgelsen sker tilfældig.

  • Farve: Brun og sort
  • Materiale: Massivt, ru mangotræ + pulverlakeret stålstel
  • Mål: 120 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig