Spisebord massivt sheeshamtræ 140 x 70 x 76 cm grå

Dette stilfulde spisebord har en rustik charme, og det vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Dette spisebord er fremstillet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine smukke åremønstre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 248008

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde spisebord har en rustik charme, og det vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Dette spisebord er fremstillet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine smukke åremønstre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Spisebordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering.

Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Grå
  • Mål: 140 x 70 x 76 cm (L x B x H)
  • Materiale: Massivt sheeshamtræ
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig