Spisebord massivt sheeshamtræ 175 x 90 x 77 cm

Dette spisebord i massivt sheeshamtræ vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til din spisestue eller køkken. Dette spisebord er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, som ikke bare er berømt for sine rige fibre, men også kendt som rosentræ eller palisander. Spisebordet er helt håndlavet. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Spisebordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246265

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt sheeshamtræ vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til din spisestue eller køkken.

Dette spisebord er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, som ikke bare er berømt for sine rige fibre, men også kendt som rosentræ eller palisander. Spisebordet er helt håndlavet. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Spisebordet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ
  • Mål: 175 x 90 x 77 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig