Spisebord massivt træ 118 x 60 x 76 cm

Dette spisebord udstråler en rustik charme, der vil gøre det til en fremragende tilføjelse til din køkken- eller spisestueindretning. Bordet er fremstillet af massivt akacietræ, som har fået en smuk finish ved hjælp af polering, maling og lakering for at give det et raffineret look. Dette bord er 100 % håndlavet, og de smukke årer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det er nemt at samle. Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 244958

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord udstråler en rustik charme, der vil gøre det til en fremragende tilføjelse til din køkken- eller spisestueindretning.

Bordet er fremstillet af massivt akacietræ, som har fået en smuk finish ved hjælp af polering, maling og lakering for at give det et raffineret look. Dette bord er 100 % håndlavet, og de smukke årer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Det er nemt at samle.

Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 118 x 60 x 76 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig