Spisebord vintagestil genanvendt træ

Dette spisebord i massivt genbrugstræ med en antik stil er et tidløst møbel til dit hjem. Det massive træ sørger for en stabil og sikker bordplade til dine glas, vaser, frugtskåle eller andre pyntegenstande. Dette eksotiske spisebord er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes. Møbler lavet af genbrugstræ har kendetegn fra forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, saal, etc. Genbrugstræ er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt. Hul fra søm og træårer fortæller deres historie og inviterer nye generationer til at påvirke træet med deres egne historier. Ved at have dette møbel viser du din holdning til resourcebevarelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling. Sofabordet, som er 100 % håndlavet, har et spektakulært vintagelook og forkæler dig med en eksotisk stil. Hvert trin i produktionen, såsom samling, polering, lakering og voksbehandling, er omhyggeligt udført. Nyd et måltid sammen med din familie og venner rundt om dette unikke og originale spisebord. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen sker tilfældig.
Varenummer: 241095

Lagerstatus: På lager Afsendes om 10-12 dage

Pris: 7.599,00 kr

Nu: 5.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette spisebord i massivt genbrugstræ med en antik stil er et tidløst møbel til dit hjem. Det massive træ sørger for en stabil og sikker bordplade til dine glas, vaser, frugtskåle eller andre pyntegenstande.


Dette eksotiske spisebord er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møbel er unikt og en smule anderledes. Møbler lavet af genbrugstræ har kendetegn fra forskellige træsorter som teak, sheesham, akacie, mango, saal, etc. Genbrugstræ er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt. Hul fra søm og træårer fortæller deres historie og inviterer nye generationer til at påvirke træet med deres egne historier. Ved at have dette møbel viser du din holdning til resourcebevarelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling.


Sofabordet, som er 100 % håndlavet, har et spektakulært vintagelook og forkæler dig med en eksotisk stil. Hvert trin i produktionen, såsom samling, polering, lakering og voksbehandling, er omhyggeligt udført.


Nyd et måltid sammen med din familie og venner rundt om dette unikke og originale spisebord.


Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert af vores spiseborde unikke. Udvælgelsen sker tilfældig.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ
  • Produktmål: 180 x 90 x 76 cm (L x B x H)
  • Flerfarvet træ
  • 100 % håndlavet
  • Poleret, delvist malet og voksbehandlet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig