Spisebordsstole 4 stk. med zigzagform imiteret ruskind grå

Tilføj straks et imponerende og moderne look i din indretning med vores spisebordsstole i imiteret ruskind! Dette sæt med udsøgte spisebordsstole har et eksklusivt, moderne design med skarpe linjer og buer, og det vil give din spisestue eller dit køkken et yderst moderne look. Spisebordsstolene er betrukket i holdbart, imiteret ruskind, som er let at rengøre, og de er tykt polstrede for at give maksimal komfort. Det ergonomiske design gør spisebordsstolene yderst behagelige at sidde på. Stolene er særdeles robuste og stabile takket være de krombelagte metalben. Spisebordsstolene er desuden forsynet med et håndtag på ryglænet, så de er bekvemme og lette at flytte rundt. Pakken indeholder 4 spisebordsstole.
Varenummer: 279451

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tilføj straks et imponerende og moderne look i din indretning med vores spisebordsstole i imiteret ruskind! Dette sæt med udsøgte spisebordsstole har et eksklusivt, moderne design med skarpe linjer og buer, og det vil give din spisestue eller dit køkken et yderst moderne look.

Spisebordsstolene er betrukket i holdbart, imiteret ruskind, som er let at rengøre, og de er tykt polstrede for at give maksimal komfort. Det ergonomiske design gør spisebordsstolene yderst behagelige at sidde på. Stolene er særdeles robuste og stabile takket være de krombelagte metalben. Spisebordsstolene er desuden forsynet med et håndtag på ryglænet, så de er bekvemme og lette at flytte rundt.

Pakken indeholder 4 spisebordsstole.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Betræk i imiteret ruskind + krombelagte metalben
  • Produktmål: 45 x 62 x 102 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde fra gulvet: 48 cm
  • Med et håndtag
  • Pakken indeholder 4 spisebordsstole
  • Stof: Bomuld: 10%, Polyester: 90%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig