Spraglet kunstig vedbendbusk 90 cm 2 stk.

Dette sæt består af 2 naturtro, kunstige vedbendbuske med 339 omhyggeligt formede grønne blade pr. busk, som uden tvivl vil give dit rum et frodigt skær, så det ser friskt og livligt ud. Vedbendbladene har mindre farvevariationer, som gør planten mere naturtro og fremmer dens skønhed. Denne dekorative plante, som er lavet af materialer i høj kvalitet, er holdbar og giver et fuldt realistisk look, som forbliver frodig og grøn for evigt. Buskene er ideelle for mennesker som vil have natur i deres bolig, men mangler tiden til at vedligeholde ægte planter. Pakken inkluderer 2 x vedbendbusk.
Varenummer: 241367

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt består af 2 naturtro, kunstige vedbendbuske med 339 omhyggeligt formede grønne blade pr. busk, som uden tvivl vil give dit rum et frodigt skær, så det ser friskt og livligt ud.

Vedbendbladene har mindre farvevariationer, som gør planten mere naturtro og fremmer dens skønhed. Denne dekorative plante, som er lavet af materialer i høj kvalitet, er holdbar og giver et fuldt realistisk look, som forbliver frodig og grøn for evigt. Buskene er ideelle for mennesker som vil have natur i deres bolig, men mangler tiden til at vedligeholde ægte planter.

Pakken inkluderer 2 x vedbendbusk.

  • Plantetype: Vedbend
  • Stilkmateriale: Plastik
  • Samlet højde: 90 cm
  • Med 339 blade
  • Plastkrukke inkluderet: Nej
  • Pakken inkluderer 2 x vedbendbusk
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig