Syltetøjsglas 24 stk. med hvide og grønne låg 400 ml

Vores syltetøjsglas har en kapacitet op til 400 ml. De tilbyder en ideel løsning til opbevaring af chutney, syltetøj, pickles, konserves, saucer mv. Disse glaskrukker er fremstillet af gennemsigtigt glas, hvilket giver dem et enkelt og rent udseende, og du kan nemt se deres indhold. Den brede åbning gør det nemt at fylde og tømme glasset. Glasbeholderne er godt forseglet, da de er forsynet med et grønt og hvidt låg, hvilket sikrer, at din konserves forbliver frisk og holdbar i længere tid. Pakken indeholder 24 syltetøjsglas.
Varenummer: 50809

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores syltetøjsglas har en kapacitet op til 400 ml. De tilbyder en ideel løsning til opbevaring af chutney, syltetøj, pickles, konserves, saucer mv.

Disse glaskrukker er fremstillet af gennemsigtigt glas, hvilket giver dem et enkelt og rent udseende, og du kan nemt se deres indhold. Den brede åbning gør det nemt at fylde og tømme glasset. Glasbeholderne er godt forseglet, da de er forsynet med et grønt og hvidt låg, hvilket sikrer, at din konserves forbliver frisk og holdbar i længere tid.

Pakken indeholder 24 syltetøjsglas.

  • Farve, låg: Hvid og grøn
  • Materiale: Glas
  • Mål: 7,9 x 11,3 cm (Diameter x H)
  • Kapacitet: 400 ml
  • Med låg
  • Pakken indeholder 24 syltetøjsglas
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig