Træbænk Ø 160 cm træ

Denne cirkelformede bænk giver dig ikke bare et behageligt sted at sidde, men vil også være en attraktiv tilføjelse til dine udendørsområder. Med en indvendig diameter på 70 cm, kan den nemt omkranse et træ og samtidig danne en rummligt siddeplads for dig, din familie og venner. Vores træbænk er fremstillet af eukalyptus i høj kvalitet, et tropisk hårdttræ, som er kendt for en fremragende vejrbestandighed. Bænken kan desuden bruges hele året rundt, takket være det gode håndværk og den solide konstruktion. Denne træbænk kombinerer stil med holdbarhed og komfort!
Varenummer: 41777

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne cirkelformede bænk giver dig ikke bare et behageligt sted at sidde, men vil også være en attraktiv tilføjelse til dine udendørsområder. Med en indvendig diameter på 70 cm, kan den nemt omkranse et træ og samtidig danne en rummligt siddeplads for dig, din familie og venner.

Vores træbænk er fremstillet af eukalyptus i høj kvalitet, et tropisk hårdttræ, som er kendt for en fremragende vejrbestandighed. Bænken kan desuden bruges hele året rundt, takket være det gode håndværk og den solide konstruktion.

Denne træbænk kombinerer stil med holdbarhed og komfort!

  • Materiale: Eukalyptus tropisk hårdttræ (olielakeret)
  • Produktmål: 160 x 92 cm (Diameter x Højde)
  • Sædehøjde fra jorden: 44 cm
  • Indvendigt mål (i toppen): 58,5 cm
  • Indvendigt mål (i bunden): 70 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig