Traktor-barbord i massivt mangotræ rød 60 x 120 x 107 cm

Dette traktor-barbord oser af rustik, industriel stil, og det vil være en fremragende tilføjelse til din køkken- eller spisestueindretning! Med sin bordplade i massivt mangotræ og et robust stålstel er dette barbord robust og holdbart. Traktormotorhjelmens autentiske udseende samt stålkonstruktionen øger bordets industrielle stil. Traktorens tegn på slid samt træårerne giver bordet sin egen historie og et unikt look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Bordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 246236

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette traktor-barbord oser af rustik, industriel stil, og det vil være en fremragende tilføjelse til din køkken- eller spisestueindretning!

Med sin bordplade i massivt mangotræ og et robust stålstel er dette barbord robust og holdbart. Traktormotorhjelmens autentiske udseende samt stålkonstruktionen øger bordets industrielle stil. Traktorens tegn på slid samt træårerne giver bordet sin egen historie og et unikt look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Bordet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Rød
  • Materiale: Massivt mangotræ + pulverlakeret stål
  • Bordmål: 60 x 120 x 107 cm (L x B x H)
  • Traktorhætte: 52 x 38 x 92 cm (B x D x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig