Tv-skab massivt mangotræ 90 x 30 x 40 cm

Dette tv-skab i antik stil udstråler en vintagecharme. Det vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit interiør. Hi-fi-skabet er lavet af massivt mangotræ, som er et hårdttræ med tætte fibre. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. Derfor er dette smukt designede entréskab stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Skabet er 100 % håndlavet, og de æstetisk tiltalende træfibre gør hvert møbel karakteristisk og en smule anderledes. De pulverlakerede jernben føjer til skoskabets robusthed samt dets industrielle stil. Dette skab har en hylde, hvilket giver rigelig plads til opbevaring af dine multimedieapparater, bøger, sko samt andre ting og sager. Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 247808

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette tv-skab i antik stil udstråler en vintagecharme. Det vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit interiør.

Hi-fi-skabet er lavet af massivt mangotræ, som er et hårdttræ med tætte fibre. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. Derfor er dette smukt designede entréskab stabilt, holdbart og iøjnefaldende. Skabet er 100 % håndlavet, og de æstetisk tiltalende træfibre gør hvert møbel karakteristisk og en smule anderledes. De pulverlakerede jernben føjer til skoskabets robusthed samt dets industrielle stil. Dette skab har en hylde, hvilket giver rigelig plads til opbevaring af dine multimedieapparater, bøger, sko samt andre ting og sager.

Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ og pulverlakeret jernstel
  • Mål: 90 x 30 x 40 cm (B x D x H)
  • Finish: Poleret og lakeret
  • Med en hylde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig