Ubbink automatisk poolrenser med 10 m slange 7500401

Denne automatiske poolrenser 7500401 af høj kvalitet fra Ubbink drives af dit eksisterende filtreringssystem ved at forbinde den direkte til et børsteforbindelsespunkt eller en skimmer. Det virker efter princippet om vandopsugning, uden elektricitet, drevet af poolens filtreringssystem og bevægelsen af ​​en "hammer"-mekanisme indbygget i sugehovedet. Denne holdbare automatiske poolrenser er velegnet til alle typer af pools, så længe de har en pumpe på mindst 1/2 hk. Pakken indeholder en 10 m slange og en trykregulator.
Varenummer: 403759

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne automatiske poolrenser 7500401 af høj kvalitet fra Ubbink drives af dit eksisterende filtreringssystem ved at forbinde den direkte til et børsteforbindelsespunkt eller en skimmer. Det virker efter princippet om vandopsugning, uden elektricitet, drevet af poolens filtreringssystem og bevægelsen af ​​en "hammer"-mekanisme indbygget i sugehovedet.

Denne holdbare automatiske poolrenser er velegnet til alle typer af pools, så længe de har en pumpe på mindst 1/2 hk. Pakken indeholder en 10 m slange og en trykregulator.

  • Drevet af dit eksisterende filtreringssystem, ingen strøm nødvendig
  • Passer til alle typer pools med en pumpe på mindst 1/2 hk
  • En 10 m slange og en trykregulator medfølger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig