Ubbink poolstøvsuger CleanMagic PVC 1379105

CleanMagic-poolstøvsugeren fra Ubbink er en støvsuger til mindre bassiner og små damme. CleanMagic fjerner ubesværet mudder, silt og snavs, der har lagt sig på bunden af dammen. Hvis du tilslutter en haveslange til CleanMagic, skaber den et vakuum, der får vand, slam og sediment til at blive suget ind og føres til filterposen. Vandet strømmer tilbage i dammen, mens silt og snavs filtreres ud. Bemærk venligst, at håndtag ikke er inkluderet, og denne vare kun er til brug i kombination med CleanMagic-teleskopskaftet, som også er tilgængelige i vores webshop (varenummer 407111).
Varenummer: 407110

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

CleanMagic-poolstøvsugeren fra Ubbink er en støvsuger til mindre bassiner og små damme. CleanMagic fjerner ubesværet mudder, silt og snavs, der har lagt sig på bunden af dammen.

Hvis du tilslutter en haveslange til CleanMagic, skaber den et vakuum, der får vand, slam og sediment til at blive suget ind og føres til filterposen. Vandet strømmer tilbage i dammen, mens silt og snavs filtreres ud.

Bemærk venligst, at håndtag ikke er inkluderet, og denne vare kun er til brug i kombination med CleanMagic-teleskopskaftet, som også er tilgængelige i vores webshop (varenummer 407111).

  • Materiale: PVC (polyvinylchlorid)
  • Mål: 23 x 6,5 x 24,2 cm (L x B x H)
  • Til små bassiner og små damme.
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig