Udendørs barbord 120 x 65 x 110 cm massivt teaktræ

Dette barbord i massivt teaktræ vil være et fremragende valg til middage i dit køkken, i haven eller på terrassen. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Overfladen har fået en smuk, vandbaseret finish for at give træet en varm farve. Dette bord har rene linjer og en enkel træbordplade, og det kan rumme dine gæster på behagelig vis. Takket være den vandafvisende funktion og det klassiske look kan du placere dette spisebord hvor som helst i hjemmet, både indendørs og udendørs!
Varenummer: 44672

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.949,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette barbord i massivt teaktræ vil være et fremragende valg til middage i dit køkken, i haven eller på terrassen.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Overfladen har fået en smuk, vandbaseret finish for at give træet en varm farve. Dette bord har rene linjer og en enkel træbordplade, og det kan rumme dine gæster på behagelig vis. Takket være den vandafvisende funktion og det klassiske look kan du placere dette spisebord hvor som helst i hjemmet, både indendørs og udendørs!

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Produktmål: 120 x 65 x 110 cm (L x B x H)
  • Let at rengøre
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig