Udendørs pavillon 600 x 440 x 330 cm cremefarvet

Vores rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det giver din familie og gæster skygge på solrige dage. Baldakinen forhindrer sol og regn i at spolere de sjove familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har et robust stålstel og et tag i polyesterstof med PA-coating. Baldakinen har forstærkede hjørner for øget holdbarhed. Pavillonen er nem at montere med det inkluderede tilbehør. Bemærk: Denne pavillon er ikke designet som en permanent struktur, og det anbefales ikke, at den anvendes under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 44814

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det giver din familie og gæster skygge på solrige dage.

Baldakinen forhindrer sol og regn i at spolere de sjove familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har et robust stålstel og et tag i polyesterstof med PA-coating. Baldakinen har forstærkede hjørner for øget holdbarhed.

Pavillonen er nem at montere med det inkluderede tilbehør. Bemærk: Denne pavillon er ikke designet som en permanent struktur, og det anbefales ikke, at den anvendes under ekstreme vejrforhold.

  • Farve: Cremefarvet
  • Materiale: Polyesterstof med PA-coating + pulverlakeret stål
  • Mål: 600 x 440 x 330 cm (L x B x H)
  • Baldakinhøjde (hvor folk kan gå under): 198 cm
  • Stofvægt: 260 g/m²
  • Inkluderer et håndsving, tilslutninger og reb
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig