Udendørs solcellelamper LED stendesign 12 stk.

Vores stenformede spotlight er designet som en praktisk belysningsløsning til områder, hvor elektricitet muligvis ikke er tilgængelig, såsom din græsplæne, gårdsplads og havestier. Placer venligst lamperne, hvor de kan modtage den maksimale mængde solenergi for at sikre en lang belysningstid. I løbet af dagen konverterer solcellepanelet sollyset til elektricitet og genoplader det interne batteri. Når det bliver mørkt, tændes LED-lampen automatisk og lyser dit udendørsområde op. De miljøvenlige lamper er lavet af holdbar plast, så de kan bruges i årevis. Stendesignet gør, at lysene vil være perfekte ornamenter i din have. Levering inkluderer 12 x stenlamper med batterier indeni. Bemærk, at disse lys har brug for mindst 8 timers sol, før de lyser. 8 timers sol giver 6 timers lys i løbet af natten. Under regn skal lamperne holdes inde.
Varenummer: 41168

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stenformede spotlight er designet som en praktisk belysningsløsning til områder, hvor elektricitet muligvis ikke er tilgængelig, såsom din græsplæne, gårdsplads og havestier. Placer venligst lamperne, hvor de kan modtage den maksimale mængde solenergi for at sikre en lang belysningstid.

I løbet af dagen konverterer solcellepanelet sollyset til elektricitet og genoplader det interne batteri. Når det bliver mørkt, tændes LED-lampen automatisk og lyser dit udendørsområde op. De miljøvenlige lamper er lavet af holdbar plast, så de kan bruges i årevis. Stendesignet gør, at lysene vil være perfekte ornamenter i din have.

Levering inkluderer 12 x stenlamper med batterier indeni.

Bemærk, at disse lys har brug for mindst 8 timers sol, før de lyser. 8 timers sol giver 6 timers lys i løbet af natten. Under regn skal lamperne holdes inde.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Plastik
  • Solcellepanel: 2 V; 25 mA
  • Batteri (medfølger): 1,2 V; 80 mA
  • Hvide LED-spot: 1 x 0,06 W
  • Stenformet lampe, mål: 7,5 x 6 x 6 cm
  • Pakken indeholder 12 x lamper
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig