Udendørs soldrevne brusere med bruserhoved og vandhane 2 stk. 35 l

Denne solopvarmede bruser giver dig mulighed for at nyde et forfriskende bad i din have eller ved poolen før eller efter en svømmetur. Vores bruser kan nemt tilsluttes din haveslange for tilførelse af koldt vand. Ved hjælp af solenergien varmes tankens indhold op og giver dig et perfekt brusebad! Vandets temperatur kan opvarmes op til 60 °C. Der er en vandhane inkluderet i denne pakke, som giver dig mulighed for at regulere på vandet. Derudover medfølger 4 skruer med, så du kan montere brusesøjlen sikkert og stabilt på en jævn og hård overflade. Da den har et enkelt og flot udseende vil denne solopvarmede bruser helt sikkert være en fantastisk tilføjelse til din have eller din swimmingpool. Pakken indeholder 2 soldrevne brusere.
Varenummer: 277091

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne solopvarmede bruser giver dig mulighed for at nyde et forfriskende bad i din have eller ved poolen før eller efter en svømmetur. Vores bruser kan nemt tilsluttes din haveslange for tilførelse af koldt vand. Ved hjælp af solenergien varmes tankens indhold op og giver dig et perfekt brusebad! Vandets temperatur kan opvarmes op til 60 °C.

Der er en vandhane inkluderet i denne pakke, som giver dig mulighed for at regulere på vandet. Derudover medfølger 4 skruer med, så du kan montere brusesøjlen sikkert og stabilt på en jævn og hård overflade. Da den har et enkelt og flot udseende vil denne solopvarmede bruser helt sikkert være en fantastisk tilføjelse til din have eller din swimmingpool.

Pakken indeholder 2 soldrevne brusere.

  • Farve: Sort og sølvfarvet
  • Materiale: UV-bestandig PVC
  • Produktmål: 16 x 16 x 196 cm
  • Brusehoveddiameter: 15 cm
  • Kapacitet, vandtank: 35 l
  • Monteringsskruer er inkluderet
  • Pakken indeholder 2 soldrevne brusere.
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig