Udendørs spisebord polyrattan og massivt akacietræ sort

Opdater din have eller terrasse med dette indbydende terrassespisebord. Det kan nemt imødekomme dine gæsters behov, samtidig med at det skaber de perfekte rammer til udendørsspisning. Du kan nyde en middag under stjernerne eller en solskinsfrokost på terrassen med vores spisebord. Det kan rumme op til fire personer. Dette bord har et pulverlakeret stålstel med vejrbestandigt polyrattan med UV-beskyttelse, og det sikrer udendørsbrug i årevis. Bordpladen er lavet af akacietræ, hvilket er et tropisk hårdttræ, som er vejrbestandigt og holdbart til mange års brug. Det er behandlet med en naturlig olie. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Den lette rattankonstruktion gør det nemt at flytte bordet og udskifte det. Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke. Vi anbefaler, at du dækker bordet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.
Varenummer: 46171

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Opdater din have eller terrasse med dette indbydende terrassespisebord. Det kan nemt imødekomme dine gæsters behov, samtidig med at det skaber de perfekte rammer til udendørsspisning.

Du kan nyde en middag under stjernerne eller en solskinsfrokost på terrassen med vores spisebord. Det kan rumme op til fire personer. Dette bord har et pulverlakeret stålstel med vejrbestandigt polyrattan med UV-beskyttelse, og det sikrer udendørsbrug i årevis. Bordpladen er lavet af akacietræ, hvilket er et tropisk hårdttræ, som er vejrbestandigt og holdbart til mange års brug. Det er behandlet med en naturlig olie. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Den lette rattankonstruktion gør det nemt at flytte bordet og udskifte det.

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores spiseborde unikke. Vi anbefaler, at du dækker bordet til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dets levetid.

  • Farve: Sort og brun
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel + bordplade i massivt akacietræ
  • Mål: 80 x 80 x 75 cm (L x B x H)
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig