Udendørs spisebordssæt 4 dele massivt teak

Dette unikt designede havemøbelsæt vil virkelig være en god tilføjelse til din have, baggård og andre udendørsområder! Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Det klassiske og elegante design giver dit udendørsområde et strejf af unik charme. Havebordet er specielt designet med en kant på hver side for at forhindre, at ting falder ned fra bordet. Møbelsættet skal monteres. Pakken indeholder 2 stole, 1 bænk og 1 sofabord. Slap af og nyd en solrig eftermiddag på vores Marlboro-møbelsæt!
Varenummer: 44735

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette unikt designede havemøbelsæt vil virkelig være en god tilføjelse til din have, baggård og andre udendørsområder!

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Det klassiske og elegante design giver dit udendørsområde et strejf af unik charme. Havebordet er specielt designet med en kant på hver side for at forhindre, at ting falder ned fra bordet. Møbelsættet skal monteres. Pakken indeholder 2 stole, 1 bænk og 1 sofabord.

Slap af og nyd en solrig eftermiddag på vores Marlboro-møbelsæt!

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Bord, mål: 100 x 50 x 45 cm (L x B x H)
  • Stol, mål: 91 x 62 x 102 cm (B x D x H)
  • Bænk, mål: 136 x 63 x 102 cm (B x D x H)
  • Sædedybde: 47 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 45 cm
  • Armlænshøjde fra jorden: 72 cm
  • Pakken indeholder 1 bord, 2 stole og 1 bænk
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig